NuNazorg

Hulp, zorg en vragen na het verlies van een dierbare.

 

Na een emotionele en hectische periode rondom de uitvaart moet de overgang naar het dagelijks leven worden gemaakt. Dit verloopt niet altijd makkelijk. Wanneer u in de rouw bent is het niet makkelijk om het dagelijks leven weer op te pakken, zeker niet als u als nabestaande ook met veel praktische zaken geconfronteerd wordt, zoals het regelen van de erfenis en de financiƫn.

Ik merk dit uit mijn vele nazorggesprekken met de families van nabestaanden. Het geeft rust als een deskundige u kan ondersteunen bij alles wat er op u af komt.

Niet op alle vragen heb ik een antwoord, daarom werken ik samen met NuNazorg, deze organisatie is onafhankelijk en zoekt, denkend vanuit uw unieke omstandigheden en mogelijkheden, naar het beste voor elke situatie.

Nunazorg is er voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare. Dit noemen wij nazorg aan nabestaanden. We zijn een luisterend oor maar onderzoeken daarnaast welke hulpvragen er spelen. We kijken naar emotionele, sociale, administratieve en gezondheidsaspecten van iemands leven. We helpen met vragen en zorgen die mensen aan ons kenbaar maken, en zoeken steeds oplossingen op maat. Vervolgens houden wij contact met de nabestaanden zolang zij dat zelf wenselijk vinden. Op deze manier overleggen we steeds tijdig welke hulp er nodig is en waar er moet worden bijgestuurd.

Gretha Hup van NuNazorg zal contact met u opnemen om, indien gewenst, een afspraak met u te maken teneinde u te ondersteunen en een helpende hand te bieden. Zij regelt voor u nazorg op maat, beginnend bij ieders persoonlijke hulpvraag.

De dienstverlening van NuNazorg bied ik u kosteloos aan. Voor vragen of hulp van Gretha Hup kunt u mij altijd bellen. Meer informatie over Nunazorg vindt u op www.nunazorg.nl